5 Temmuz 2015 Pazar

GEÇMİŞ OLSUN HÜSEYİN KOÇ…



Edinilen bilgilere göre CHP Esenler İlçe Başkan Yardımcısı Hüseyin Koç Kâzımkarabekir Mahallesinde bayrak ve afiş asma çalışması sırasında merdivenden düşerek ağır yaralandı ve Bağcılar Devlet Hastanesi Acil servisine kaldırıldı. Kazayı duyan Partililer ve Koç’un dostları akşam saatlerinde hastanenin acil servisine koştular…

CHP Esenler Gençlik kollarından gençlerin başında bulunarak Kazımkarabekir Mahallesinde bayrak ve afiş asma çalışmasını yönlendiren Hüseyin Koç’un başına gelen kaza akşam saatlerinde oluyor. Gençlerin ifadesine göre Hüseyin Koç Mahalle Muhtarlığının karşısında bulunan ağaca yaslanan merdivene çıkma denilmesine rağmen çıkıyor. Merdivenden tam ağaca çıktığında sağ ayağını dala koyduğu an dalın kırılması üzerine de dengesini kaybedip yere düşüyor.

Kolunun üstüne düşen Koç, başını da şiddetle yere çarpıyor. Paniğe kapılmalarına rağmen partili gençler anında ambulans çağırarak Koç’un hemen Bağcılar Devlet Hastanesi Acil servisine kaldırılmasını sağlıyorlar. Bağcılar Devlet Hastanesi Acil servisine kaldırılan Koç hemen tedavi altına alınıyor.

Yapılan tetkikler, çekilen film ve tomografiler sonucunda akşam saat 20.30 civarında hayati tehlikesi bulunmadığı söylenen Koç’un sağ el bileği ve omzunda kırıklar, yüzünde ise kısmi çatlaklar bulunduğu ifade edildi. Koç’a kırıklar nedeniyle alçı uygulamasına geçildi ve müşahede altında tutulacağı açıklandı.

Hüseyin Koç’a geçmiş olsun diyor ve Allah'tan acil şifalar diliyoruz…

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder