9 Haziran 2013 Pazar

HABERLER...

HABERLER...

ESENLER AYVALIDERE ANAOKULU "23 NİSAN KUTLAMA PROGRAMI" BÜYÜLEDİ…

Esenler Ayvalıdere Anaokulu “23 Nisan Kutlama Programı” okulun konferans salonunda geniş bir katılımla gerçekleştirildi ve izleyenler muhteşem gösteriler karşısında adeta büyülendi…

Program Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın hep birlikte okunmasının  ardından Ayvalıdere Anaokulu Müdiresi Feriştah Özperk’in konuşmasıyla başladı.

Ayvalıdere Anaokulu Müdiresi Feriştah Özperk konuşmasında; Günün anlam ve önemine kısaca değinerek minik öğrencilerine ince mesajlar verdi:

“ Değerli öğretmen arkadaşlarım, sevgili öğrenciler, sayın velilerimiz ve kıymetli misafirlerimiz hepiniz hoş geldiniz.

Bu gün burada 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı’nı kutlamak için toplanmış bulunuyoruz. Atatürk’ün bu bayramı çocuklara armağan etmesi ile bu bayramın çocuk bayramı olarak anılmasını da sağlamıştır. 23 nisan dünyadaki ilk ve tek çocuk bayramıdır. Dünya çocukları da Ankara’daki çocuk şenliğine katılarak Türk çocuklarının sevinçlerine ortak olurlar.

Sevgili çocuklar;

Atatürk; ‘bu günün küçükleri yarının büyükleridir.’ Diyerek sizlere vermemiz gereken önemi en güzel şekilde ifade etmiştir. Unutmayın! Bugün bizlerin bulunduğu bu makam ve mevkilerde gelecekte sizler yer alacaksınız. Bu gün burada coşkunuzu paylaşan büyükleriniz sizden araştıran, düşünen, üreten, ahlaki ve insani değerlere sahip insanlar olarak yetişmenizi beklemektedir.

Şimdiden sorumluluklarınızı yerine getirip geleceğe iyi hazırlanırsanız aydınlık yarınlar sizin olsun.

Bizlere bu günleri kazandıran fedakâr insanları rahmetle anıyoruz. Siz sevgili çocuklarımızın bayramını kutluyorum.”

Esenler Ayvalıdere Anaokulu Öğretmenlerinden Dilara Nezirler'in sunumunda coşkuyla devam eden “ 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Kutlama” programında Anaokulunun minik öğrencileri peşi sıra sahne aldılar hem öğretmenlerine, hem velilere hem de izleyenlere gurur, mutluluk ve duygulu anlar yaşattılar…

6 yaş sabah grubu üç sınıfının hazırladığı ve arı sınıfı, tavşanlar sınıfı ve çiçekler sınıfı olarak adlandırılan çok emek harcandığı belli gösterilerin tümü velilerin ve konukların bol alkışını ve övgüsünü aldı...













31. İSTANBUL ULUSLARARASI KİTAP FUARI SONA ERDİ…



31. İSTANBUL ULUSLARARASI KİTAP FUARI SONA ERDİ…

Bu yıl 31 yaşına giren, TÜYAP ve Türkiye Yayıncılar Birliği işbirliğiyle düzenlenen Kitap Fuarı 17-25 Kasım tarihleri arasında Büyükçekmece’deki TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlendi ve sona erdi.

Fuara 600 yayınevi ve sivil toplum kuruluşu katıldı.  200 etkinlik ve yüzlerce imza günü düzenlendi. Fuara 40 farklı ülkeden yayınevi, telif ajansı ve konuk yazar katıldı.

Pazar akşamı sona eren 31. İstanbul Uluslararası kitap fuarını 452.000 kişi ziyaret etti.

ESENLER TİME olarak kitap fuarına katılarak binlerden biri olduk…

İzlenimlerimiz;





















AYVALIDERE ANAOKULU "ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMA PROGRAMI"NDA “YOĞUN EMEK” VARDI…





AYVALIDERE ANAOKULU "ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMA PROGRAMI"NDA “YOĞUN EMEK” VARDI…

Ayvalıdere Anaokulu 2012-2013 Eğitim-Öğretim yılı “24 Kasım Öğretmenler Günü” kutlama programı okulun konferans salonunda geniş bir katılımla gerçekleştirildi…

Program Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın hep birlikte okunmasının ardından Ayvalıdere Anaokulu Müdiresi Feriştah Özperk’in açış konuşmasıyla başladı.

Özperk; “28 yıllık meslek hayatımda bir kez daha Öğretmenler Günü'nde sizlerle beraber olmaktan gurur duyuyorum” diyerek duygulu bir konuşma yaptı.

Günün anlam ve önemine ilişkin konuşmayı da okul öğretmenlerinden Nimet İnaç gerçekleştirdi.

Öğretmen Dilara Nezirler'in sunumunda coşkuyla devam eden programda minik öğrenciler sırasıyla sahne aldılar öğretmenlerini ve ailelerini gururlandılar, duygulandırdılar…

3–4 yaş tam gün öğrencilerinin Ah dede rondu, 5 yaş Şubesinin Arı rondu, özel eğitim ve 5 yaş B şubesinin birlikte hazırladıkları Mantarlar rondu, 3-4 yaş tam gün öğrencilerinin Öğretmenim şiiri, 6 yaş sabah grubunun Tombul turp rondu, 5-6 yaş tam gün sınıfının Tık dedi kapı rondu, 6 yaş sabah grubunun Dik dur kardeşim jimnastik gösterisi ve 6 yaş sabah grubunun Köylü-şehirli skeci veliler ile konuklardan bol alkış ve övgü aldı.

Program tam gün sınıfının korosu ile sona erdi.

Ayni gün öğlenci öğrenciler de Öğretmenler Günü kapsamında bir program sundular…











 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder