27 Mayıs 2013 Pazartesi

ESENLER ‘DE DE -19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI- SALONA HAPSEDİLDİ…

ESENLER ‘DE DE -19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI- SALONA HAPSEDİLDİ…
20 Mayıs 2013
Tüm yurtta olduğu gibi Esenler’de de 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı; protokol düzeyinde kaldı ve Halka açılacak denilen kutlamalar kapalı spor salonuna hapsedildi.

100%
ESENLER ‘DE DE -19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI- SALONA HAPSEDİLDİ…

Tüm yurtta olduğu gibi Esenler’de de 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı; protokol düzeyinde kaldı ve Halka açılacak denilen kutlamalar kapalı spor salonuna hapsedildi...

Atatürk'ün Samsun'a varış tarihi olan 19 Mayıs, Ata'nın isteği üzerine "Gençlik ve Spor Bayramı" olarak, Haziran 1938'de Gençlik ve Spor Bayramı adıyla milli bayramlar arasına giren 19 Mayıs, 7 Mart 1981'de de "Atatürk'ü Anma" ifadesi eklenerek Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ismini aldı ve on yıllarca coşkuyla kutlandı.

Hükümetin Milli Bayramlar törenlerine ilişkin yapılan düzenlemelerin ardından halka açılacak denilen kutlamalar kapalı spor salonlarına hapsedildi.

Tüm yurtta olduğu gibi Esenler’de de19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı; protokol düzeyinde kaldı.

19 Mayıs 2013 Pazar günü saat 10.00’da Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünün Çelengini vekâleten İlçe Milli Eğitim Müdürü Bayram Ercan Dörtyol Cumhuriyet Meydanındaki Atatürk Anıtına sundu. saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın söylenmesinin ardından program Esenler İbrahim Turhan Lisesi’nde devam etti.

Esenler İbrahim Turhan Lisesi’ndeki programa, İlçe Kaymakamı Nazım Madenoğlu, İlçemiz Milli Eğitim Müdürü Bayram Ercan, İlçe Belediye Başkan Yardımcısı Ömer F. Aydın, İlçedeki Resmi Kurum Amirleri, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mecit Albayrak, Okul Müdürleri, Okul Müdür Yardımcıları, Öğretmenler, Öğrenciler ve veliler katıldı.

Program Esenler İbrahim Turhan Lisesi okul müdürü’nün açılış konuşması ile başladı. Ardından basketbol, Uzakdoğu sporları gösterisi, ozan İshak Koç’un Ata’ya okuduğu şiir, öğrencilerin sergilediği modern halk oyunu ve kısa halk müziği dinletisi ile sona erdi…







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder