31 Ekim 2011 Pazartesi

Madenoğlu Gazetemize Ziyarette Bulundu

Madenoğlu Gazetemize Ziyarette Bulundu
18-10-2011 / 19:04
 
 
Madenoğlu Gazetemize Ziyarette Bulundu. Esenler genelinde incelemelerini sürdüren Sayın İlçe Kaymakamımız Nazım Madenoğlu Gazetemizi ziyaret ederek bizleri onurlandırmıştır.

Hasan Gürsoy-Erdoğan Aksu/gazete esenler

Madenoğlu Gazetemize Ziyarette Bulundu

Esenler genelinde incelemelerini sürdüren Sayın İlçe Kaymakamımız Nazım Madenoğlu Gazetemizi ziyaret ederek bizleri onurlandırmıştır.

Bugün saat 15:30 gerçekleşen ziyarette gazetemizin imtiyaz sahibi Hasan Gürsoy ve genel yayın koordinatörü köşe yazarımız Erdoğan Aksu ve foto Muhabirimiz Mesut Kaya hazır bulundu.
 
Karşılıklı sohbet havasında geçen ziyarette Esenler’in gündeminde olan sorunlar konuşuldu.
Esenlere geldiği günden beri okuma yazma bilmeyenler ve engelliler için çalışmalarda bulunan Sayın Madenoğlu ile bu konu hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.

Esenlerin bir diğer sorunu ise Öğretmen ve Polis evinin olmayışı İlçeye gelen kamu çalışanlarının konuk edilmesinde güçlükler çekildiği görüşmede vurgulandı. Aynı zamanda da ilçemizde kadın sığınma evlerinin olmayışı nedeniyle ihtiyaç sahibi kadınların zorluklarla karşılaştığı dile getirildi. Bu eksikliğin hissedilmesi ve giderilmesi konusunda vatandaşların istek ve taleplerinin olduğu konuşuldu.
 
İlçe Kaymakamımız Sayın Madenoğlu ile karşılıklı görüşülen bir diğer konu ise Yerel basının olması gerekliliğiydi. Ancak Yerel Basının bulunduğu ve durması gerektiği noktada hassasiyetle davranış sergilemesi gerekliği vurgulandı.

Birçok konuda görüş alış verişinde bulunduğumuz ve ziyareti ile bizi onurlandıran ilçe Kaymakamımız Sayın Nazım Madenoğlu’na Gazete Esenler Ailesi olarak teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder